Een veilig en bekwaam thuis voor uw kind, voor als u er even niet bent....

06-28973602

Copyright 2015 ©  RBwebdesigner.   | Privacy policy.

Denise  Molenkamp    ENSCHEDE

Denise Molenkamp

Vertrouwd.

01

Ik ben in het bezit van een SPW 3 diploma een Helpende Zorg en Welzijn diploma. Een AKA (arbeidsmarktgekwalificeerd assistent) diploma in de zorg en een VMBO diploma in de zorg.

Ook ben ik in het bezit van een EHBO diploma
(speciaal voor kinderen)

Flexibel.

02

Als u een keer onverwachts of in het weekend oppas nodig heeft is dit geen probleem.

Als u in schoolvakanties extra oppas nodig heeft is dit mogelijk. Het is ook een mogelijkheid dat kinderen bij mij avondeten of slapen.

Curabitur felis erat, tempus eu, placerat et, pellentesque sed, purus. Sed sed diam. Nam nunc. Class aptent taciti sociosqu.

Curabitur felis erat

Mijn naam is Denise Molenkamp, ik ben geboren op 30-06-1991.

In juni 2013 heb ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werker gehaald. Tevens ben ik in het bezit van een Helpende Zorg en Welzijn diploma. Een AKA (Arbeidsmarkt Gekwalificeerd Assistent) diploma in de zorg en een VMBO diploma in de zorg. Ook ben ik in het bezit van een EHBO diploma (speciaal voor kinderen).

Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens stages bij een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisschool, speeltuin en in verschillende zorginstellingen.

Op dit moment werk ik fulltime als gastouder, dit doe ik in mijn eigen huis aan de Hanenberglanden in Enschede. Ik woon samen met mijn hond Meadow (Engelse bulldog). Meadow is met de kinderen opgegroeid en een echte kindervriend.


Ik vind het erg leuk om dingen te ondernemen met de kinderen zoals samen spelen, tenten bouwen, knutselen, spelletjes spelen en ik ga vaak met ze maar buiten zoals naar de speeltuin, het bos de kinderboerderij, de bibliotheek of gewoon lekker wandelen. Ook organiseer ik soms wel eens een uitje, dan ga ik met de kinderen naar bijvoorbeeld Monkey Town, Ballorig, Avontura, de dierentuin, de bioscoop, de Waarbeek, Aquadrome of naar speelpark Hoge Boekel.

Ik bied van maandag t/m vrijdag oppas aan en ben erg flexibel. U kunt uw kind zo vaak en zo lang bij mij laten als nodig is. Als u een keer onverwachts oppas nodig heeft is dit ook geen probleem. Als u in schoolvakanties extra oppas nodig heeft is dit mogelijk. Het is ook een mogelijkheid dat kinderen bij mij avondeten of slapen. Kinderen kunnen zelfstandig of samen spelen met de andere kinderen die bij de Krokodillenbende komen.